Διεθνή

ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ! Γιατί η κόρη του Σάσα έβαλε φωτιά στο Twitter

Ήταν μια ομιλία που τα είχε όλα. Συναίσθημα, κλάμα, αποκαλύψεις.

Φυσικά ο λόγος για την αποχαιρετιστήρια ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα προς τους Αμερικανούς η οποία έγινε στην πόλη από εκεί που ξεκίνησαν όλα το Σικάγο. Όπως ήταν φυσικό τα φώτα έπεσαν πάνω του ενώ λίγες ώρες μετά το Twitter πήρε φωτιά για ένα άλλο λόγο. Από την ομιλία απουσίαζε η μικρότερη κόρη του Σάσα, γεγονός που προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.

Στο twitter δημιουργήθηκε hashtag «πού είναι η Σάσα» με τους χρήστες να κάνουν διάφορες υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να κάνει η 15χρονη μέσα στον Λευκό Οίκο.

Στην πραγματικότητα, η εξήγηση ήταν πολύ απλή. Η 15χρονη είχε εξετάσεις στο σχολείο της το επόμενο πρωί. Αν και είναι προφανές ότι οι ιθύνοντες του σχολείου θα μπορούσαν για χάρη του Ομπάμα να κάνουν μια εξυπηρέτηση δεν το έκαναν και φυσικά δεν τους ζητήθηκε. Καθόλη την παραμονή τους στο Λευκό Οίκο οι Ομπάμα προσπάθησαν να μεγαλώσουν τις κόρες τους όσο μπορούσαν πιο φυσιολογικά.

«Θα το χρησιμοποιήσω αυτό την επόμενη φορά που ο γιος μου θα θέλει να κάνει κοπάνα από το σχολείο» έγραψε μια μητέρα στο twitter.

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο Σικάγο ήταν συγκινητικές, με την 18χρονη Μάλια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της και τη μητέρα της να την αγκαλιάζει, για να την παρηγορήσει.

Αναφερόμενος στη Μισέλ είπε: «Δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου και η μητέρα των παιδιών μου, είσαι η καλύτερή μου φίλη».

Στο λόγο του ο Ομπάμα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις κόρες.

«Η Μάλια και η Σάσα, μέσα στις πιο παράξενες περιστάσεις, έγιναν δύο καταπληκτικές νεαρές γυναίκες. Είστε έξυπνες και όμορφες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είστε καλές, σκεπτόμενες και γεμάτες πάθος. Και αντέξατε το βάρος της δημοσιότητας τόσα χρόνια πολύ εύκολα».

obama3-600x399

Για να καταλήξει: «Από όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου, είμαι πιο υπερήφανος που είμαι ο μπαμπάς σας».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top