Ελλάδα

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ”! Στο «τιμόνι» ποιου δελτίου ειδήσεων θα βρεθεί ο Χατζηνικολάου

Αλλάζει εκ βάθρων ο ανταγωνισμός στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς επιστρέφει στην παρουσίαση ο Νίκος Χατζηνικολαου μετά από εξήμισι ολόκληρα χρόνια (με το κλείσιμο του Alter). Ο δημοφιλής δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει την «ολική επαναφορά» στην τηλεοπτική ενημέρωση και να μην περιοριστεί σε ρόλο σχολιαστή, όπως έκανε τα τρία τελευταία χρόνα στο Star.

Αύριο, λοιπόν, αναμένεται να ανακοινωθεί η ένταξή του στο δυναμικό του Αντέννα, καθώς ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συζητήσεις που είχε με την οικογένεια Κυριακού -και ειδικότερα με τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Θοδωρή Κυριακού. Στην προσέγγιση κομβικό ρόλο έπαιξε ο Τζόνι Καλημέρης, ο ποίος συνδέεται με παλαιά φιλία και κουμπαριά με τον κ. Χατζηνικολάου.

Όπως γράψαμε και προ ημερών η ιδιοκτησία του σταθμού θορυβήθηκε από την καταβύθιση των ειδήσεων, μετά τη μετακίνησή τους στη ζώνη των επτά χωρίς υποστήριξη από κάποιο πρόγραμμα υψηλής τηλεθέασης. Αποφασίστηκε, λοιπόν, πρώτον να αλλάξει άρδην η πυραμίδα του ενημερωτικού τομέα (προσλήφθησαν οι Γιάννης Μιχελάκης και Στράτος Μπαλής), δεύτερον να τοποθετηθεί ως lead in του δελτίου η σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» και τρίτον να ανατεθεί στιν Νίκο Χατζηνικολάου η παρουσίασή του.

Ο τελευταίος άνθρωπος, πάντως, που έφερε ευθύνη για την κακή πορεία του δελτίου ήταν η Μαρία Χούκλη. Ούτε το περιεχόμενο, ούτε τη δομή του αποφάσιζε. Και, βεβαίως, η ίδια δεν είναι ο τηλεοππτικός Χουντίνι, ώστε να ξεκινά από το 10% και μέσα σε 45 λεπτά να το υπερδιπλασιάζει…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top