Ελλάδα

Αν έχετε να καταγγείλετε κάτι για αυτό τον “αστυνομικό” κάντε το άμεσα!

Με εντολή του εισαγγελέα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που για 5 ολόκληρα χρόνια παρίστανε τον αστυνομικό.

Με απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, ανακοινώθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 44χρονου ο οποίος συνελήφθη στις 7 Απριλίου στη Ρόδο.

Ο 44χρονος κατηγορείται για τα αδικήματα της αντιποίησης δημόσιας υπηρεσίας κατ’ εξακολούθηση, (υποδυόταν για πέντε χρόνια τον αστυνομικό της Οικονομικής Αστυνομίας) υπεξαίρεσης, της απάτης κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και της πλαστογραφίας μετά χρήσεως κατ’ επάγγελμα κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση.

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για τον Αναστασιάδη Ιωάννη του Νικολάου και της Μαριάνθης γεννηθέντα την 30.03.1973 στη Ρόδο. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και στην διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου στον τηλεφωνικό αριθμό 22410-23294 & 22410-25805, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top