Πολιτική

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ – «Οι αποκαλύψεις για ΝΔ- ΠΑΣΟΚ από την εξεταστική για την υγεία θα συγκλονίσουν την κοινωνία»

Μια προειδοποίηση που θα συζητηθεί έκανε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στη συγκρότηση της εξεταστικής επιτροπής για τη Δημόσια Υγεία, ο τέως υπουργός Υγείας σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, αποκάλυψε ότι θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας πεπραγμένα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που “θα συγκλονίσουν την ελληνική κοινωνία”. Στον αντίποδα, τα δύο αυτά χρόνια διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ “δεν προέκυψε κανένα ζήτημα για το οποίο πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας”.

Σε ένα γενικότερο πολιτικό σχόλιο, ο Π. Κουρουμπλής υποστηρίζει ότι “ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να χρεώσει τα 30 χρόνια σκανδάλων και κακής διαχείρισης στα δύο χρόνια της νέας κυβέρνησης”. Ενώ προβλέπει ότι μόλις κλείσει η αξιολόγηση, “το επιχείρημα των εκλογών που κρατούσε σε ισορροπία την τριχοτομημένη Νέα Δημοκρατία, φεύγει πλέον από τη μέση”. Και άρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρέπει να αναζητήσει ένα νέο μύθο, “αλλιώς τον βλέπω να ζήσει το δικό του Βατερλό”, επισημαίνει μιλώντας στο ΑΠΕ -ΜΠΕ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top