Ελλάδα

«ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ»: Αποκαλυπτική κατάθεση της Αρχιλοχία για την αεροπορική τραγωδία

Αποκαλυτπική για τα αίτια της μοιραίας πτώσης του στρατιωτικού ελικοπτέρου, είναι η κατάθεση της Αρχιλοχία, που που επέζησε από την αεροπορική τραγωδία.

«Πετούσαμε χαμηλά»

Στην πρώτη κατάθεσή της, την οποία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το «Εθνος», η τυχερή αρχιλοχίας είπε: «Πετούσαμε χαμηλά όταν πέσαμε σε ομίχλη. Η ορατότητα ήταν άκρως περιορισμένη έως μηδενική. Το ελικόπτερο ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ και έχασε την ισορροπία του. Ολα έγιναν σε κλάσμα του δευτερολέπτου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος έχασα τις αισθήσεις μου και όταν ύστερα από αρκετή ώρα τις ξαναβρήκα ήταν να σαν να ξυπνούσα ύστερα από ένα εφιαλτικό όνειρο, όμως με αφόρητους πόνους σε όλο μου το σώμα».

Η κοπέλα νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, με κάταγμα λεκάνης και χτυπήματα σε χέρια, πόδια και αυχένα. Υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και εισήχθη προληπτικά στην εντατική μονάδα, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιον κίνδυνο. Στο πλευρό της βρέθηκαν από χθες το μεσημέρι οι γονείς της από τα Τρίκαλα, που κάνουν λόγο για θαύμα, όπως και ο σύζυγός της από τον Βόλο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top