Πολιτική

ΟΡΓΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ: «Χυδαία υπονοούμενα για τη Μαρίκα»

Οργισμένη απάντηση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή για τις αναφορές του στην μητέρα του Μαρίκα Μητσοτάκη, έδωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ο κ. Κουρουμπλής αναφέρθηκε και σήμερα, με χυδαία υπονοούμενα, στη μητέρα μου Μαρίκα Μητσοτάκη», γράφει ο κ.Μητσοτάκης στο facebook και συνεχίζει: «Θυμάμαι πολύ καλά την εποχή που η μητέρα μου, ως σύζυγος πρωθυπουργού, είχε θέσει ως στόχο ζωής τη δημιουργία ενός δημόσιου κέντρου αποκατάστασης για άτομα που έπασχαν από αναπηρίες και τετραπληγίες.

Θυμάμαι πολύ καλά τη χυδαιότητα με την οποία το ΠΑΣΟΚ τότε (ναι, το ΠΑΣΟΚ του κ. Κουρουμπλή) της είχε επιτεθεί. Η μητέρα μου απογοητευμένη εγκατέλειψε την προσπάθεια, και δεν ήταν άνθρωπος που τα παρατούσε εύκολα!

Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος έκανε τα πάντα για να εξαιρεθούν από την εξεταστική οι δύο περίοδοι της δικιάς του εμπλοκής στο υπουργείο Υγείας, έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να αφήσει υπονοούμενα για έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια.

Λυπάμαι διπλά γιατί ο ίδιος, ως άτομο με ειδικές ανάγκες, θα έπρεπε να έχει μια αυξημένη ευαισθησία για τα θέματα αυτά. Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος. Αλλά όταν οι άνθρωποι βρίσκονται κάτω από πίεση δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα», καταλήγει.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ζήτησε η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία να διερευνήσει και όσα έγιναν το 1996 για το Μαρίκειο:

«Βάλτε και την περίοδο αυτή γιατί θα πρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη να πει που πήγαν τα εκατομμύρια που συγκέντρωσε η αείμνηστη μητέρα τους για το Μαρίκειο» τόνισε ο κ. Κουρουμπλής. «Αν θέλουν ανταρτοπόλεμο είμαι από μια περιοχή του Βάλτου που ξέρουν τι σημαίνει ανταρτοπόλεμος» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top