Διεθνή

ΑΝΕΙΠΩΤΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ: Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του και ο συντετριμμένος πατέρας

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας αποχαιρετούν τον κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου που κατέπεσε χθες στο Σαραντάπορο.

Η εξόδιος ακολουθία για τον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα τελείται αυτή την ώρα από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη συνοικία Αβέρωφ της Λάρισας. Παρόντες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου από τον ξαφνικό χαμό του γιου του Δημοσθένη Γούλα. Ο πατέρας του μονολογεί ότι έχασε το καμάρι του, ενώ τονίζει πως ήταν έμπειρος πιλότος.

Ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας καταγόταν από το Αρτεσιανό και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Συγκλονίζει η χήρα του κυβερνήτη του ελικοπτέρου: «Σ” αγαπάω! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αξιοπρέπεια»

«Σ’ αγαπάμε, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ’ αγαπάω πάρα πολύ» ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού. Ανείπωτος ο πόνος και η θλίψη.

Συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, έσπευσαν να πουν το ύστατο χαίρε στον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα, παρουσία μεταξύ άλλων του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλη Κόκκαλη, της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελου Αποστολάκη και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού.

«Το παιδί μου ήταν εξαιρετικός άνθρωπος και εξαιρετικός πιλότος με μετεκπαίδευση» δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του εκλιπόντα.

«Δυστυχώς η ζωή είναι σκληρή. Εύχομαι να έχει καλό παράδεισο στις τάξεις των αγγέλων» δήλωσε συγγενής του.

Αποδίδοντας τιμές, ελικόπτερα πετούσαν στον ουρανό της Λάρισας την ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

 Στις 17:30 θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από τον Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη. Επίσης, αύριο στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Φωτογραφίες: elassonanews.gr, .thessaliatv.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top