Αθλητισμός

Πρίντεζης: Υπάρχει πληρότητα και έχουμε δυνατότητες

Αφού πρώτα έκανε έναν μίνι απολογισμό από το τουρνουά στην Πάτρα, στη συνέχεια ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη συνέχεια της προετοιμασίας, ενώ δεν έκρυψε ότι αυτή η ομάδα έχει τις δυνατότητες για κάτι πολύ καλό.

Η Εθνική «πέταξε» το πρωί για το Βελιγράδι, όπου θα δώσει δύο δυνατά τεστ εν όψει του Eurobasket. Στην αποστολή είναι και οι 15 παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Μίσσας και από την ώρα της άφιξης στο ξενοδοχείο στήθηκαν τα πρώτα «πηγαδάκια» με παλιούς γνωστούς και φίλους.

Με τον Μίλαν Μίνιτς στο επίκεντρο μιας μεγάλης παρέας με το προπονητικό επιτελείο, να θυμούνται παλιές ιστορίες από τα πρώτα χρόνια του στην Ελλάδα στο πλευρό του Ντούσαν Ιβκοβιτς, αλλά και με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να συνομιλεί για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

«Στην Πάτρα απλά μπήκαμε σε αγωνιστικό ρυθμό, για το διάστημα που δουλεύαμε ήταν ό,τι έπρεπε αυτό το τουρνουά», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης και συνέχισε: «Σταδιακά πρέπει να ανεβαίνουν οι ρυθμοί και ήρθαμε εδώ για να προχωρήσουμε ένα βήμα. Είδαμε πολλά πράγματα από τα πρώτα δύο παιχνίδια, θετικά και αρνητικά όπως είναι λογικό για τόσο νωρίς στην προετοιμασία.

Ήδη τα δουλέψαμε στη μία προπόνηση που κάναμε στην Αθήνα θα τα δουλέψουμε κι εδώ στις προπονήσεις πριν το πρώτο ματς και απέναντι στο Μαυροβούνιο αρχικά, αλλά κυρίως στη Σερβία που είναι ομάδα του ανώτατου επιπέδου, θα επιδιώξουμε να διατηρήσουμε τα καλά στοιχεία και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας».

Όσο για το που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα, είπε: «Δεν είναι μυστικό ότι έχει πληρότητα και δυνατότητες η ομάδα, νομίζω ότι το έδειξε από την αρχή. Υπάρχει πλουραλισμός και ταλέντο, όπως φαίνεται υπάρχει και καλή χημεία και όρεξη απ’ όλους μας να συνεχίσουμε έτσι. Θα ακουστεί κοινότυπο, αλλά να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα θα πάνε καλά. Έχουμε αρκετούς και καλούς αγώνες μπροστά μας μέχρι το τέλος της προετοιμασίας και πρέπει να εκμεταλλευόμαστε κάθε λεπτό για να πλησιάζουμε αυτά που μας ζητάει ο κόουτς».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top