Ελλάδα

Στα δικαστήρια ο Θάνος Δημάδης με το ΑΠΕ για την υπόθεση με τις περούκες

Στις δικαστικές αίθουσες μεταφέρεται η υπόθεση με τον Θάνο Δημάδη και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως έγραψε στο facebook ο Θάνος Δημάδης ασκήθηκε ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων και του Διευθυντή του Μιχάλου Ψύλλου.

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση με τις περούκες και το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Νέα Υόρκη.

Ο Θάνος Δημάδης ξεκινά την ανάρτησή του με τη φράση: «Ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες κ. Διευθυντή του ΑΠΕ» και αναφέρεται στην δημοσκόπηση του Πρακτορείου που παρουσιάζει το ΣΥΡΙΖΑ με ελάχιστη διαφορά πίσω από τη ΝΔ στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως γράφει: «Εδώ έφθασαν στο σημείο να πλαστογραφήσουν ανύπαρκτο έγγραφο αρχής ενός ξένου κράτους, και συγκεκριμένα της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης και να το παρουσιάσει ο Διευθυντής του ΑΠΕ στην Ελλάδα ως δήθεν police report της σύλληψής μου από την Αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το πολιτικό σύστημα σήμερα αντιδρά στην κάλπικη δημοσκόπηση του ΑΠΕ με ανακοινώσεις. Στο κάλπικο τηλεγράφημα του ΑΠΕ και του Διευθυντή του για εμένα περί δήθεν συλλήψεώς μου στη Νέα Υόρκη, δεν αντέδρασα με ανακοινώσεις αλλά με προσφυγή στην Δικαιοσύνη. Και η Δικαιοσύνη είναι αυτή που άσκησε σήμερα ποινική δίωξη για συκοφαντική δυσφήμησή μου κατά του ΑΠΕ και του Διευθυντή του Μ. Ψύλλου. Ραντεβού λοιπόν στις δικαστικές αίθουσες κ. Διευθυντή του ΑΠΕ, γιατί η Ελλάδα δεν είναι ούτε Βενεζουέλα ούτε Τουρκία όπως απεργάζονται κάποιοι».

Ολόκληρη η ανάρτηση του δημοσιογράφου:

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top