Διεθνή

Φρικτός θάνατος για δημοσιογράφο στη Σρι Λάνκα: Πήγε να πλύνει τα χέρια του και…

Φρικτός ήταν ο θάνατος που περίμενε τον 24χρονο δημοσιογράφο των Financial Times Πολ ΜακΚλλιν, τον οποίο άρπαξε κροκόδειλος στη Σρί Λάνκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το τραγικό δυστύχημα συνέβη όταν ο ΜακΚλιν, ο οποίος έκανε μαθήματα σέρφινγκ, έσκυψε στο νερό μιας λίμνης για να πλύνει τα χέρια του.

Όπως διηγήθηκε αυτόπτης μάρτυρας ο ΜακΚλιν έκανε σέρφινγκ σε μια περιοχή που ονομάζεται Elephant Rock. Κάποια στιγμή κατευθύνθηκε σε μια λίμνη που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και εκεί τον άρπαξε ο κροκόδειλος.

Το τελευταίο πράγμα που είδαν οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν τα χέρια του ΜακΚλιν να κουνιούνται στον αέρα καθώς ο κροκόδειλος τον τραβούσε κάτω από το νερό.

Δύτες που αναζητούσαν τι συνέβη στον Μακλίν από την ώρα που εξαφανίστηκε εντόπισαν το πτώμα του στην λίμνη που είχε θεαθεί για τελευταία φορά. «Υπήρχαν έξι – επτά τραύματα στο δεξί του πόδι», είπε ένας αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων και πρόσθεσε: «Το πτώμα ήταν κολλημένο στον λασπώδη βυθό, περίπου στο ίδιο σημείο που τον είχαν δει τελευταία φορά οι φίλοι του».

Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, οι αρχές πιστεύουν ότι ο θάνατος του 24χρονου άντρα προήλθε από τους κροκόδειλους, που πιθανότατα τον άρπαξαν και τον τράβηξαν μέσα στο νερό…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top