Οικονομία

ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΛΕΕΙ ΑΝΤΙΟ! Χαρακτηρίζουν την Ελλάδα, εχθρική χώρα για επενδύσεις

Ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέντευξη στη ΔΕΘ, ότι «η κυβέρνηση είναι φιλική προς τις επενδύσεις» τα φαινόμενα, φαίνεται ότι τον διαψεύδουν. 

Κι αυτό γιατί οι Καταριανοί, που σκόπευαν να επενδύσουν 16 δισ. ευρώ στη χώρα μας, και να μετατρέψουν το νησί Οξυά, σε art island, χαρακτηρίζουν τη χώρα μας εχθρική προς του επενδυτές και ειναι έτοιμοι ν” αποχωρήσουν, όπως  αποκαλύπτουν τα «Παραπολιτικά «.

Οι ελπίδες για επενδύσεις ναυαγούν, προτού  φτάσουν στο νησί, καθώς σκοντάφτουν στις δημόσιες αρχές , το Δασαρχείο, την Πολεοδομία, την Εφορία, ακόμη και την Εκκλησία!

Μετά από αυτό τον ίλιγγο προβλημάτων που προηγήθηκε, έρχεται να προστεθεί τώρα και νέα εισαγγελική έρευνα, που ξεκίνησε πρόσφατα.

Όπως αναφέρουν τα » Παραπολητικά»,  αυτή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τα στελέχη του Καταριανού οµίλου,Al Rayan, τα οποία –μιλώντας αποκλειστικά στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» – κάνουν λόγο για «οργανωμένο σχέδιο της κυβέρνησης να διώξει όλες τις μεγάλες επενδύσεις από την Ελλάδα» και δηλώνουν την πρόθεσή τους να φύγουν επειδή είναι «εχθρική χώρα προς τις επενδύσεις».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top