Αθλητισμός

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Η ανάρτηση του Γιαννακόπουλου για τον τσάμπα μάγκα

Μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε στο instagram, εξαπολύοντας επίθεση σε πρώην παράγοντα του Παναθηναϊκού, τον οποίο κατηγορεί για τα χρέη της ΠΑΕ και για τα «ναυάγια» σε όποια προσπάθεια έγινε για την επόμενη ημέρα στον σύλλογο!

Φαίνεται καθαρά ότι από τα όσα έγραψε ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ «φωτογραφίζει» την εποχή της πολυμετοχικότητας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ήλθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια οικονομικά και να έρθει να ξεχρεώσει. Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε όποια καλή προσπάθεια δεν είχε το όνομά του πάνω. Ποιος είναι τελικά αυτός που νομίζει ότι θα είναι για πάντα ο τσάμπα μάγκας και θα υποσκάπτει τα πάντα».

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε εκ νέου με σχόλιο, τονίζοντας: «Mετά τα 20 που θα βάλει ο Αλαφούζος χρειάζονται άλλα 60 απλά για να ξεχρεώσεις. Δεν θες μίνιμουμ 50 για πρωταθλητισμό δυο χρόνια μπας και μπεις Champions League. Δεν συζητάω καν για τα δεκάδες, μην σου πω 100+ που χρειάζονται ώστε να υλοποιηθεί η Παναθηναϊκή Πολιτεία. Το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο για έναν βιώσιμο και ανεξάρτητο Παναθηναϊκό».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top