Πολιτική

Κεγκέρογλου για Καμίνη: Ανέντιμη η στάση του

Xαρακτήρισε μεταξύ άλλων «προσχηματική» την απουσία της Φώφης Γεννηματά από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή.

Ανέντιμη η στάση Καμίνη. Δεν τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας, είπε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου, μιλώντας στον realfm 97,8.

Ο κ. Κεγκέρογλου σχολιάζοντας την τοποθέτηση του δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ο οποίος χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «προσχηματική» την απουσία της Φώφης Γεννηματά από τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, κάνοντας, μάλιστα, λόγο για «φυγομαχία», καταφέρθηκε κατά του Γιώργου Καμίνη, λέγοντας:

«Έκανε αυτή τη δήλωση στους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, φθάνει η είδηση εδώ, τον παίρνει η πρόεδρος τηλέφωνο για να του πει αν είναι αλήθεια ή είναι fake. Βλέπει το όνομα δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Δίπλα του είναι ένας δήμαρχος και ένας περιφερειάρχης και του λένε “γιατί δεν σηκώνεις το τηλέφωνο, δεν θα απαντήσεις;”. Λέει “αργότερα”. Το σήκωσε, βέβαια, κάποια στιγμή αργότερα, τ’ άκουσε γιατί το έντιμο θα ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να πάρει τη Γεννηματά να ρωτήσει “γιατί δεν ήμασταν στη Βουλή;” να του εξηγήσει ή να πάρει εμένα να του εξηγήσω ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και όχι να λέει ότι θέλει».
Και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επισήμανε: «Είναι υποψήφιος και δεν ξέρει να τηρεί τους κανόνες δεοντολογίας. Είναι μία ανέντιμη στάση».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top