Ελλάδα

Ρόδος: 45χρονη προσπάθησε να αυτοκτονήσει με τα φάρμακα της οροθετικής κόρης της -Τους κάνουν έξωση

Το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου εισήχθη στην ψυχιατρική κλινική με διάγνωση «μη καθορισμένη διαταραχή της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς της» και πήρε εξιτήριο με δική της ευθύνη την 9η Οκτωβρίου

Τη συνδρομή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη ματαίωση έξωσής της από ενοικιαζόμενα δωμάτια ζήτησε χθες, μια 45χρονη μητέρα ενός 6χρονου κοριτσιού και μιας 25χρονης, οροθετικής σε HIV, που επιχείρησε να θέσει τέρμα στη ζωή ούσα σε απόγνωση.

Η 45χρονη, που αδυνατούσε να καταβάλει το μίσθωμα για το δωμάτιο το οποίο μισθώνει, εξώσθηκε με αποτέλεσμα να επιχειρήσει να θέσει τέρμα στη ζωή της την 6η Οκτωβρίου 2017 λαμβάνοντας απροσδιόριστη ποσότητα φαρμάκων της οροθετικής ενήλικης κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα εισήχθη το βράδυ της 6ης Οκτωβρίου στην ψυχιατρική κλινική με διάγνωση «μη καθορισμένη διαταραχή της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς της» και πήρε εξιτήριο με δική της ευθύνη την 9η Οκτωβρίου το μεσημέρι ενώ η πορεία της νοσηλείας της παρέμεινε αμετάβλητη.

Η ίδια μιλώντας στη «Δημοκρατική» τόνισε ότι έχει απευθυνθεί σε όλες τις μονάδες πρόνοιας για βοήθεια χωρίς να βρει όμως ανταπόκριση.

Πηγή: dimokratiki

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top