Πολιτική

Aυγενάκης: Ο μόνος συνεκτικός κρίκος Τσίπρα-Καμμένου είναι η νομή της εξουσίας

«Εχθές, ο πυρήνας του νομοσχεδίου για την αλλαγή του καταχωρισμένου φύλου, καταψηφίστηκε και ανέδειξε την έλλειψη συνοχής στο εσωτερικό της συγκυβέρνησης. Μόνο 140 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισαν τη διάταξη» τονίζει σε δήλωσή του ο Λευτέρης Αυγενάκης, επισημαίνοντας πως οι απόψεις τους αποτελούν μειοψηφία στην ελληνική κοινωνία.

Σε δήλωσή του, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ τονίζει, πως ο μόνος συνεκτικός κρίκος μεταξύ Τσίπρα-Καμμένου είναι η νομή της εξουσίας, καθώς, όπως λέει, η νομοθετική πρόταση της κυβέρνησης, αντί να ρυθμίζει ζητήματα, δημιουργεί νέα, είναι ο ορισμός της προχειρότητας και του καιροσκοπισμού και στοχεύει μόνο στον αποπροσανατολισμό της ελληνικής κοινωνίας από τα πραγματικά της προβλήματα, χωρίς διάθεση προστασίας των δικαιωμάτων των διεμφυλικών.

«Η Νέα Δημοκρατία κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση, συμβατή με την επιστημονική εμπειρία και τη διεθνή πραγματικότητα, η οποία σέβεται την επιλογή του προσώπου, εγγυάται συνθήκες εχεμύθειας, συμβαδίζει με τη διεθνή πραγματικότητα, διασφαλίζει τον ενσυνείδητο χαρακτήρα της βούλησης του ενδιαφερομένου και τη σταθερή πρόθεσή του, λαμβάνει υπόψη τυχόν επιπτώσεις σε τρίτα πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τον αιτούντα και μεριμνά για τις απαιτούμενες κρατικές παρεμβάσεις και ενημερώσεις» δηλώνει ο κ. Αυγενάκης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top