Ελλάδα

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ: ««Σπάω το κεφάλι μου, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος»

Σοκαρισμένος από τη στυγερή δολοφονία του 52χρονου ποινικολόγου δηλώνει ένας από τους συνεργάτες του δολοφονηθέντος Μιχάλη Ζαφειρόπουλου που μίλησε στο protothema.gr, ο οποίος προσπαθεί να βρει εναγωνίως ποια είναι η υπόθεση που σχετίζεται με τη δολοφονία.

«Εγώ μόλις έμαθα για τη δολοφονία, έσπασα το κεφάλι μου να δω ποια από τις υποθέσεις θα μπορούσε να είναι» ήταν τα πρώτα του λόγια και πρόσθεσε: «Από τις μεγάλες ποινικές υποθέσεις που ήξερα ότι είχε ο άνθρωπος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι κάποιος πελάτης ήταν δυσαρεστημένος γιατί τους είχαμε κάθε μέρα, μιλάγαμε μαζί τους και επικρατούσε φιλική ατμόσφαιρα, ό,τι και να είχε γίνει στις υποθέσεις».

Από την πλευρά της αστυνομίας, στον κύκλο των αλλοδαπών πελατών, υποθέσεις των οποίων χειριζόταν το τελευταίο διάστημα, αναζητούν οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Ο συνάδελφός μου που ήταν στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου, όπως καταλαβαίνετε, γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. Εμείς οι δικηγόροι χειριζόμασταν θέματα ήσσονος σημασίας, δεν χειριζόμασταν τα μεγάλα νομικά θέματα» αναφέρει ο συνεργάτης του άτυχου Ζαφειρόπουλου.

Επίσης, ο συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του δολοφονηθέντος αναφέρθηκε και στον άνθρωπο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. «Ο Ζαφειρόπουλος σαν ποινικολόγος ήταν ένας απλός άνθρωπος, καθαρός. Και συμβουλές έδινε σε εμάς τους συνεργάτες του και δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο από τις υποθέσεις του, για αυτό και κυκλοφορούσε ελεύθερος με τη μηχανή του και χωρίς σωματοφύλακες. Για αυτό έχουμε σοκαριστεί όλοι από αυτή τη στυγερή δολοφονία».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top