Πολιτική

ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ: ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΚΚΕ: «Εξοργίζετε τον κόσμο»!

Την οργισμένη αντίδραση του Χρήστου Κατσώτη από το ΚΚΕ προκάλεσε δήλωση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη η οποία έριξε τις ευθύνες για τις φονικές πλημμύρες στην… κλιματική αλλαγή.

«Εξοργίζετε τον κόσμο όταν μιλάτε για κλιματικά φαινόμενα ενώ οι ευθύνες σας είναι εγκληματικές. Τα αντιπλημμυρικά έργα ήταν αναγκαία στην περιοχή και δεν τα κάνατε. Εξοργίζετε τον κόσμο όταν λέτε ακραία καιρικά φαινόμενα», δήλωσε εξοργισμένος ο κ. Κατσώτης.
«Δυστυχώς, μέχρι στιγμής έχουμε οκτώ θύματα (σ.σ. αυτή ήταν η επίσημη καταγραφή την ώρα της τοποθέτησής της) και οφείλουμε να εκφράσουμε ως Βουλή τα συλλυπητήριά μας και τηβαθιά θλίψη» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Και πρόσθεσε η κυρία Καφαντάρη: «Οφείλουμε επίσης να δράσουμε για να είναι παρών ο κρατικός μηχανισμός και να μην πάρει κι άλλες διαστάσεις η καταστροφή. Τελικά τα ακραία φαινόμενα που είναι και συνέπεια της κλιματικής αλλαγής πρέπει  η πολιτεία να τα αντιμετωπίσει για να μην υπάρχουν ανθρώπινα θύματα. Είναι ευκαιρία μιας και αυτή την περίοδο διεξάγεται η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το κλίμα στην Βόννη», ήταν η ατάκα της κας Καφαντάρη στη Βουλή που έκανε έξαλλο τον βουλευτή του ΚΚΕ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top