Αθλητισμός

Λουτσέσκου: Θέλω να μείνω και να παλέψω

Νέες δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και να παλέψει για εκείνον, ενώ όσον αφορά τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι δεν ξέρει το θα γίνει στη συνέχεια. Πάντως, επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι πρώτη, μπροστά από την ΑΕΚ, με τον Ολυμπιακό τρίτο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λουτσέσκου στο «Digi Sport»:

Για το τι γίνεται στην Ελλάδα: «Υπάρχει πλήρης σύγχυση. Πιθανώς το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, αλλά θα πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις. Θα πρέπει να εξεταστεί η περίπτωση, πριν από δύο εβδομάδες, όταν ένας προπονητής ξεγέλασε το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να εξεταστεί επίσης η κατάσταση με την ΑΕΚ, όταν ένα κανονικό γκολ του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε, ενώ στη συνέχεια ο διαιτητής το επικύρωσε, αλλά η πραγματικότητα είναι η εξής: ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι πρώτος, μπροστά από την ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός τρίτος» .

Για τη συνέχεια: «Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί στη συνέχεια, είναι πολλά αυτά που έγιναν. Πρώτα το ματς με τον Ολυμπιακό, μετά αυτό με την ΑΕΚ. Εγώ προσωπικά μπορώ να επικεντρωθώ στον στόχο μας και στο ποδόσφαιρο, αλλά με όλα αυτά που έχουν γίνει δεν ξέρω πώς θα κάνω τους παίκτες μου, να έχουν το μυαλό τους στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι».

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είναι δύσκολο να πω τι θα συμβεί το καλοκαίρι, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα έναν χρόνο. Θέλω να μείνω και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό εξαρτάται και από τους ανθρώπους του συλλόγου».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top