Πολιτική

Πίσω από τις κλειστές «γαλάζιες» πόρτες: Ο Αδωνις, ο Κυριάκος, και το… σπαθί

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη στάση που κράτησε ως τώρα απέναντί του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», για τη στάση του κ. Μητσοτάκη στην «περιπέτεια» στην οποία ενεπλάκη με την υπόθεση Νovartis: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλο αυτό το διάστημα ήταν άψογος απέναντί μου. Στάθηκε σπαθί, μπορώ να πω, και τον ευχαριστώ» είπε συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης.

Οσον αφορά τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι έθεσε υπόψη του προέδρου του κόμματός του την παραίτησή του από αντιπρόεδρος είπε: «Οχι, δεν υπέβαλα παραίτηση. Απλώς, επειδή δεν είμαι εκλεγμένος αντιπρόεδρος αλλά… επιλεγμένος για να τον διευκολύνω σε ορισμένες κινήσεις του, του είπα ότι «η παραίτησή μου βρίσκεται πάντοτε στη διάθεσή σου, πρόεδρε». Αυτός με διόρισε αντιπρόεδρο, μόνο αυτός μπορεί να με παραιτήσει».

Και κάτι ακόμα. Λένε ορισμένοι βουλευτές της ΝΔ (κυρίως αυτοί που προέρχονται από τον Βορρά) ότι το κλίμα στη Θεσσαλονίκη είναι πολύ βαρύ για τον Αδωνι εξαιτίας της επίθεσης που εξαπέλυσε κατά του… Ιβάν Σαββίδη.

Τι απαντά ο Αδωνις; «Ο Ιβάν μισεί πρώτα τον Μητσοτάκη και μετά εμένα»!

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top