Πολιτική

Σκληρή ανακοίνωση της ΝΔ για το «GornaMacedonija» του Τσίπρα!

Με μια σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ αντιδρά στην απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ο οποίος ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία.

«Επιτέλους να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του», υπογραμμίσει η αξιωματική ανατιπολίτευση προσθέτοντας παράλληλα πως για εκείνη δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Με τη σημερινή ασόβαρη απάντηση που έδωσε ο κ. Τσίπρας σε Σκοπιανή δημοσιογράφο, ευχόμενος την επόμενη φορά που θα συναντηθούν να εκπροσωπεί την Γκόρνα Μακεδονία, επιβεβαιώνεται δυστυχώς πόσο ανεύθυνα και επιπόλαια χειρίζεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του τα εθνικά μας θέματα.

Καλούμε τον πρωθυπουργό επιτέλους να σοβαρευτεί και να συνειδητοποιήσει τις εθνικές ευθύνες του. Για τη ΝΔ δεν νοείται καμία συζήτηση για το όνομα της γείτονος, χωρίς την προηγούμενη αλλαγή του Συντάγματός της και την απάλειψη κάθε εκδήλωσης αλυτρωτισμού εκ μέρους της».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top