Διεθνή

Ο «Οθωμανός αυτοκράτορας» φοβάται μήπως τον δηλητηριάσουν!

Λεπτομέρειες από το ταξίδι του Ταγίπ Ερντογάν στη Βάρνα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Μουσταφά Χος και αναδημοσιεύουν τα tourkikanea.

O δημοσιογράφος αποκαλύπτει πως στη Βουλγαρία υπήρξαν αντιδράσεις και διαδηλώσεις για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου ο οποίος φοβούμενος για τη ζωή του, παίρνει μαζί του στα ταξίδια του στρατιές από… δοκιμαστές φαγητών, που δοκιμάζουν πρώτοι τα φαγητά του!

«Τα φιλικά στον Ερντογάν ΜΜΕ θα περιγράψουν την σύνοδο Τουρκίας/Ε.Ε. ως μια κατάκτηση αλλά εγώ ας γράψω ποια είναι η αλήθεια» ανέφερε ο Μουσταφά Χος στον λογαριασμό του στο Τουίτερ.

«Στην Βουλγαρία υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν. Στην Βάρνα και στον περίγυρο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά παρόλα αυτά αναρτήθηκε πανό που γράφει «Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος».

Ο Ερντογάν υπάρχει και σε βουλγαρικές εφημερίδες. Αυτήν την είδηση όμως δεν την βρίσκεις πουθενά στην Τουρκία. Διότι είναι πολύ περίεργες οι λεπτομέρειες.

Εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο για τον οποίο ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Η εφημερίδα γράφει πως ο Ερντογάν επειδή φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του, μεταφέρει και ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών. Η εφημερίδα γράφει πως η πρώτη δουλειά αυτής της ομάδας είναι να δοκιμάζουν πρώτοι αυτοί τα φαγητά που θα φάει ο Ερντογάν».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top