Ελλάδα

Ορθό και τσεκουράτο το μήνυμα του στρατηγού Φράγκου στην Τουρκία

Μήνυμα ενότητας προς τον ελληνικό λαό με αιχμηρές προειδοποιήσεις προς την Τουρκία απηύθυνε ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, με αφορμή το εορτασμό της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης:

Ελληνίδες, Έλληνες,

Η Τουρκία, παραβιάζοντας εσκεμμένα και προκλητικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε αέρα και θάλασσα, δημιουργεί μια απίστευτη ένταση στο Αιγαίο, που μας οδηγεί γοργά και με μεγάλες πιθανότητες, σε ένα «θερμό» επεισόδιο.
Η υψηλή ετοιμότητα, το φρόνημα και το σθένος των Ενόπλων μας Δυνάμεων, είναι η απάντηση που δίνει η πατρίδα μας στον μακράς διαρκείας παραλογισμό της πολιτικής, αλλά και της στρατιωτικής ηγεσίας της γείτονος.
Ένα είναι βέβαιο. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων στις Ένοπλες μας Δυνάμεις είναι δεδομένη. Για αυτό και δεν πρέπει να υπάρχει καμιά ανησυχία στον λαό μας
Ο στόχος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, να «φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα, πλήττοντας την οικονομία και τον τουρισμό μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ.
Το, όποιο,προσχεδιασμένο, επεισόδιο επιχειρήσει η Τουρκία είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει την απαρχή του διεθνούς της τέλους.
Η ενότητα του ελληνικού λαού αποτελεί την μεγαλύτερη αποτρεπτική δύναμη της χώρας μας.
Ο εορτασμός της μεγάλης εορτής της Ορθοδοξίας διασφαλίζεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και οι πιστοί σε όλη την Ελληνική Επικράτεια θα γιορτάσουν ειρηνικά και με λαμπρότητα το Μέγα των Ελλήνων Πάσχα!
Καλή Ανάσταση σε όλους τους απανταχού της γης Έλληνες.

Φραγκούλης Φράγκος

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top