Πολιτική

Εξαλλη με τον Λαζόπουλο! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Εχω τον συνδυασμό που σκοτώνει για τους κομπλεξικούς»

Εξοργισμένη με την σάτιρα του Λαζόπουλου, εμφανίστηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου για τις αναφορές του κωμικού ηθοποιού στην τηλεοπτική εκπομπή «Δέκα μικροί Μήτσοι».

Η κυρία Αυλωνίτου, μιλώντας στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο αποκαλώντας τον κομπλεξικό.

«Προφανώς δεν με ήξερε και πριν. Δεν με ήξερε ούτε ποια είμαι, ούτε πώς ντύνομαι, ούτε τι κάνω στη ζωή μου. Ας ήταν ικανοί να κάνουν το δικό μου διδακτορικό (το οποίο είναι άριστο και είναι στη βιβλιοθήκη του Washington DC και κομμάτι του οποίου έχει χρησιμοποιηθεί και στη NASA) και μετά ας λένε ό,τι θέλουν. Έχουν δυσκολία να δεχτούν μια ωραία γυναίκα, η οποία είναι και πολύ μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο. Τι άλλο να σας πω; Αυτός ο συνδυασμός «σκοτώνει» για μερικούς κομπλεξικούς. Μας περισσεύουν οι κομπλεξικοί στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκρατημένη εμφανίστηκε η σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη, για τις αναφορές στην ίδια, του Λάκη Λαζόπουλου:

«Η σάτιρα είναι σάτιρα και την δέχομαι. Δεν έχει όρια. Καυτηριάζει κοινωνικά πολιτικά θέματα αλλά και πρόσωπα. Ο Λαζόπουλος είναι πάντα αριστοφανικός και έχει γράψει ιστορία στον χώρο του», απάντησε από την πλευρά της η κα Μαρίνα Πατούλη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top