Ελλάδα

Πέθανε ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν ληστές σπίτι του στην Κηφισιά

Έφυγε σήμερα Παρασκευή στις 11:53 από τη ζωή ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης, τον οποίο τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου δύο κουκουλοφόροι ληστές πυροβόλησαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας νοσηλευόταν έκτοτε στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης του νοσοκομείου «Γεννηματάς», αφού υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις. Ενώ η κατάσταση του είχε σταθεροποιηθεί, παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο και ταυτόχρονα νεφρική ανεπάρκεια.

Οι δολοφόνοι του Αλέξανδρου Σταματιάδη βέβαια κυκλοφορούν ελεύθεροι. Μετά τις πρώτες ανακοινώσεις της αστυνομίας που ανέφεραν πως «η ΕΛ.ΑΣ. είναι αισιόδοξη και πως στενεύει ο κύκλος των υπόπτων», ακολούθησε πλήρης σιωπή. Είναι προφανές πως δεν έχει σημειωθεί πρόοδος.

Μιλώντας για πρόοδο: Ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας δηλώνει ικανοποιημένος από τη μείωση της εγκληματικότητας, επικαλούμενος τα στοιχεία.

Το χρονικό 
O φόνος σημειώθηκε στις 2 Απριλίου τα ξημερώματα στο σπίτι του επιχειρηματία στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα ο Σταματιάδης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για δύο ληστές, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι στις 05.15 τα ξημερώματα.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον 52χρονο ιδιοκτήτη, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει. Ήταν τότε που οι ληστές τον πυροβόλησαν τρεις φορές, δύο στην πλάτη και μία στον μηρό, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του και των ενήλικων παιδιών του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top