Διεθνή

ΨΗΦΙΣΜΑ-ΡΑΠΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! Το Ευρωκοινοβούλιο ζητάει την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων

Tην άμεση απελευθέρωση των δύο Ελληνων στρατιωτικών από τις φυλακές της Αδριανούπολης στην Τουρκία ενέκρινε σήμερα το Ευρωκοινοβούλιο με 607 ψήφους υπέρ, 7 κατά και 18 αποχές.

Πρόκειται για ένα «ηχηρό ράπισμα στην ηγεσία Ερντογάν», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης και συμπλήρωσε: «Συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τα δυο παιδιά μας».

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη ανήρτησε το ακόλουθο μήνυμα στο Twitter συνοδευόμενο από σχετική φωτογραφία:

 

Η κ. Σπυράκη από το βήμα του Ευρωκοινοβουλίου είχε δηλώσει ότι «είναι χρέος μας να διαφυλάξουμε τις κοινές μας αξίες, είναι χρέος μας να προστατέψουμε τους πολίτες μας και πάνω από όλα πρέπει να προστατέψουμε τους στρατιώτες μας».

Νωρίτερα, μέσα στην εβδομάδα τόσο οι Ελληνες ευρωβουλευτές καταδίκασαν την συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με παρέμβασή τους στην Ολομέλεια Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top