Ελλάδα

Αποκαλυπτικό στοιχείο για τον θάνατο της Ειρήνης: Τι ξέχασε ο δολοφόνος στο αυτοκίνητο

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο το μυστήριο γύρω από το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή τον Ιανουάριο μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης, Βασίλης Ταουξής αποκάλυψε σήμερα σε εκπομπή του STAR ότι μέσα στο χρυσαφί αυτοκίνητο το οποίο έγινε ο τόπος μαρτυρίου της άτυχης Ειρήνης, βρέθηκε ένα αντικείμενο, που κατά την οικογένεια, δεν ανήκε στην Ειρήνη.
Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο το αντικείμενο αυτό ανήκει σε άλλο άτομο και το οποίο μάλλον έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη και βρέθηκε στο κάθισμα του συνοδηγού. Μάλιστα όπως είπε αν δεν έχει σταλεί ήδη στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας τότε θα πρέπει αυτό σύντομα να γίνει για να δοθούν απαντήσεις:
«Πιστεύω ότι το αντικείμενο αυτό ή ξεχάστηκε ή αποσπάστηκε. Η δική μου εκδοχή είναι ότι αποσπάστηκε στην αψιμαχία και στη μάχη που έγινε μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου σε μια προσπάεθις της Ειρήνης να αμυνθεί και να σωθεί¨, είπε ο κ. ταουξής.
Ο κ. Ταουξής τόνισε επίσης ότι με την συνδρομή του νέου πραγματογνώμονα και του στοιχείου αυτού, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και θα μπει το τελευταίο παζλ στο θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top