Ελλάδα

Αυτή είναι η μάνα – τέρας: Επνιξε το νεογέννητο με τον ομφάλιο λώρο!

Σοκαρισμένο το πανελλήνιο από το ασύλληπτο έγκλημα που διέπραξε μια 19χρονης η οποία με τη βοήθεια της μητέρας της έπνιξε το μωρό της μόλις το γέννησε, με τον ομφάλιο λώρο μέσα στη μπανιέρα και στη συνέχεια το πέταξε στα σκουπίδια.

Η αστυνομία συνέλαβε την 19χρονη μητερα του μωρού και τη γιαγιά του που είναι 54 ετών και έχει γεννηθεί στην Αλβανία. Οι γυναίκες ομολόγησαν ότι σκότωσαν το βρέφος και το έριξαν στον κάδο, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά τους «επρόκειτο για ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν μετά από ελέγχους των αστυνομικών Αρχών σε σπίτια της γύρω περιοχής, με βάση το DNA που είχε βρεθεί στον τόπο του εγκλήματος.

Μόλις είδαν ότι το DNA ταιριάζει, την Ημέρα της Μητέρας βρέθηκαν στην πόρτα της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Εκεί η κοπέλα τα ομολόγησε όλα…

Το μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας στην πετρούπολη και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top