Ελλάδα

Έξαλλο το Τζέισον-Αντιγόνη! Αποχώρησε από τη Βουλή

Η διχοστασία ακόμα και μέσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης που θεσπίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Πλήρης διάσταση όμως υπάρχει και στους κόλπους της συγκυβέρνησης, με βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. να διολισθαίνουν και να ξεπερνούν σε ομοφοβικές αντιλήψεις ακόμα και τη Χρυσή Αυγή! Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής, με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και την εισηγήτρια Εύη Χριστοφιλοπούλου να τα ψέλνουν από κοινού σε όσους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχουν διαφωνίες και δεν θέλουν να ψηφίσουν το επίμαχο άρθρο.

Χθες στα θεωρεία έκαναν βρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, με τα «φλας» να τα τραβάει το Jason- Αντιγόνη.

H τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας φαίνεται πως εξόργισε το Jason – Αντιγόνη που αποχώρησε από τα θεωρεία της Ολομέλειας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top