Ελλάδα

Ξανά διαθέσιμα τα γυαλιά ηλίου της VAGANZA στις τιμές εκπτώσεων

Δεν είχαν εκτιμήσει σωστά στην VAGANZA τη ζήτηση των γυαλιών ηλίου από την Ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα το σύνολο του αποθέματος του οίκου να εξαντληθεί σε λίγες ώρες από την παρουσίαση της νέας collection για το καλοκαίρι του 2018.

Αιτία για την αστοχία, η πρόωρη έναρξη του φετινού Ελληνικού καλοκαιριού που οδήγησε πολλούς να σπεύσουν άμεσα να προμηθευθούν γυαλιά ηλίου για να αντέξουν την έντονη ηλιοφάνεια, με αποτέλεσμα να εξαντληθεί το απόθεμα προσφορών προκαλώντας απογοήτευση στους χιλιάδες fans της στην Ελλάδα.

Πριν λίγο ωστόσο με ανακοίνωση της η VAGANZA έκανε γνωστό, πως διαθέτει ξανά για περιορισμένο stock ολόκληρη την συλλογή της στις τιμές με μεγάλη έκπτωση , δίνοντας έτσι μια ακόμη ευκαιρία στους Έλληνες καταναλωτές να αποκτήσουν οικονομικά τα αγαπημένα τους ζευγάρια.

Η διάθεση των γυαλιών γίνεται από τα επίσημα ηλεκτρονικά καταστήμα που βρίσκονται στις διευθύνσεις: http://gr.vaganza.us & στο http://www.vaganza.gr ενώ υποστηρίζεται και δωρεάν αλλαγή ή αντικατάσταση ακόμη και 14 ημέρες μετά την παραλαβή.

Στην ίδια ακόμη ανακοίνωση η εταιρεία γνωστοποιεί πως επεκτείνει την δραστηριότητα της στην Ελλάδα με το άνοιγμα φυσικού της καταστήματος στο Κολωνάκι (Αλωπεκής 29) στα τέλη του Μαϊου.

Το φαινόμενο VAGANZA

Πρόκειται για τον πλέον ανερχόμενο οίκο γυαλιών ηλίου με παγκόσμια παρουσία, που κατέστησε τα γυαλία ηλίου από ξύλινους βραχίονες ως την no1 τάση.

Την ίδια στιγμή που άλλοι οίκοι γυαλιών ηλίου διαθέτουν μοντέλα με ξύλινους σκελετούς με 150 ή 200€ το ζευγάρι, η VAGANZA μέσα από μια έξυπνη τιμολογιακή πολιτική – στηριζόμενη στη μεγάλη ζήτηση των προϊόντων της – συχνά “σπάει” τις τιμές προσφέροντας κατά καιρούς τα γυαλιά της πάρα πολύ οικονομικά, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των καταναλωτών.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top