Πολιτική

Στη Θράκη ο Καραμανλής: Ποιους θα δει – Που θα πάει

Το δάσος της Δαδιάς θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, που θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Θράκη, φιλοξενούμενους του πρώην υπουργού και φίλου του Ευριπίδη Στυλιανίδη, στο πατρικό του οποίου και θα μείνει, στην Ξυλαγανή Ροδόπης.
Αν και δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό για το πρόγραμμα της επίσκεψης του κ.Καραμανλή, η οποία θα είναι ιδιωτική όπως τονίζεται από το περιβάλλον του, αλλά και όσους πιθανόν να έχουν ανάμιξη στην φιλοξενία του, οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν, ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα φτάσει απόψε στην Αλεξανδρούπολη με την τελευταία πτήση.

Την Παρασκευή, άγνωστο ακόμα ποια ώρα, θα επισκεφθεί το δάσος της Δαδιάς, μια και αυτή είναι η επιθυμία που εξέφρασε, προκειμένου να δει από κοντά τα σπάνια αρπακτικά και τα άλλα είδη πουλιών που βρίσκονται εκεί. Θα συνοδεύεται από την σύζυγο του Νατάσα Παζαίτη, θα ξεναγηθεί στο σπάνιας ομορφιάς Εθνικό Παρκο και θα συνοδεύεται από τον βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιο Δημοσχάκη, με τον οποίο επίσης έχει καλές σχέσεις, από τον καιρό που επί Κυβερνήσεως του είχε γίνει Αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, θέλουν τον κ.Δημοσχάκη να παραθέτει γεύμα στον Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να δοκιμάσει την εβρίτικη και θρακιώτικη γενικότερα κουζίνα. Είναι εξάλλου γνωστό πως είναι λάτρης του καλού φαγητού. Παραμένει αδιευκρίνιστο, αν αυτό γίνει στο όμορφο χωριό της Δαδιάς ή κάπου αλλού.

Στη συνέχεια, ο κ.Καραμανλής θα βρεθεί στην Ροδόπη, φιλοξενούμενους του Ευριπίδη Στυλιανίδη και θα διανυκτερεύσει όπως επισημάναμε, στο πατρικό του πρώην υπουργού του στο χωριό Ξυλαγανή. Πληροφορίες τον θέλουν να επισκέπτεται και την Ξάνθη, ενώ από το περιβάλλον του τονίζεται ιδιαίτερα πως πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη, χωρίς κανέναν πολιτικό συμβολισμό ή μήνυμα.

Να θυμίσουμε, ότι το περασμένο καλοκαίρι ο πρώην Πρωθυπυργός βρέθηκε και πάλι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επισκέφθηκε για λίγες ώρες με ιδιωτικό θαλαμηγό επιχειρηματία το νησί της Σ αμοθράκης, αλλά τότε αυτό έγινε ξαφνικά και με αρκετή μυστικότητα θα λέγαμε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top