Πολιτική

Ο Κώστας Μπακογιάννης και το «φλερτ» με το Δήμο της Αθήνας – Τι απαντά στα σενάρια που «ακούγονται» (ΒΙΝΤΕΟ)

Όχι μόνο δεν διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να διεκδικεί τον Δήμο της Αθήνας, αντιθέτως τα… ενίσχυσε ο Κώστας Μπακογιάννης!

Το όνομά του «ακούγεται» εδώ και καιρό στην μακρά -είναι η αλήθεια- λίστα των πιθανών υποψηφίων για τον Δήμο της πρωτεύουσας. Ο ίδιος σήμερα, φρόντισε να ενισχύσει το συγκεκριμένο σενάριο.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, στον ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ρωτήθηκε για το αν κλείνει ένας κύκλος στο τωρινό του αξίωμα.

Ο Κώστας Μπακογιάννης απάντησε: «Εγώ έχω ακόμα πάρα πολλή δουλειά. Και οι εκλογές απέχουν. Προφανώς η Αθήνα ενδιαφέρει τους πάντες. Μια χώρα που δεν είναι άξια να τακτοποιήσει την πρωτεύουσά της και να της δώσει την θέση που της αξίζει στον παγκόσμιο χάρτη, δεν είναι στην πραγματικότητα άξια να βγει από την κρίση.

Εγώ μεταξύ Καρπενησίου και Αθηνών μεγάλωσα, τα παιδιά μου εδώ ζουν. Αλλά χαλαρά. Αυτή τη στιγμή, η δικιά μου υποχρέωση είναι να υπηρετήσω τον λαό της Περιφέρειας της Στερεάς Ελλάδος κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τέλους».

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Μπακογιάννης

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top