Ελλάδα

Τι συμβαίνει με τη ΔΕΗ; Δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα η Υδρα

Ακόμα ψάχνουν να βρουν την αιτία που βύθισε στο σκοτάδι το νησί της Υδρας από τις 05:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (26.08.2018).

Την ίδια στιγμή επειδή η μονάδα αφαλάτωσης που υπάρχει στο νησί λειτουργεί με ρεύμα, μοιραία το νησί δεν έχει ούτε νερό!

Απίστευτη ταλαιπωρία προκλήθηκε για κατοίκους, επαγγελματίες και τουρίστες, καθώς υπήρξαν πληροφορίες ακόμη και για ένταση στο λιμάνι, όταν το βράδυ της Κυριακής εκατοντάδες άνθρωποι θέλησαν να φύγουν από το νησί.

Ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Κουκουδάκης, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (27.08.2018), στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ διέψευσε ότι υπήρξε ένταση στο λιμάνι του νησιού. Είπε όμως ότι από τις 03:00 τα ξημερώματα το νησί έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ύστερα από αίτημά του και εισήγηση της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Στο μεταξύ, σε νέα ανακοίνωσή του τα ξημερώματα, το ΔΕΔΔΗΕ ανέφερε ότι στην Ύδρα αποστέλλονται γεννήτριες προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η ηλεκτροδότηση του νησιού.

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ
Ο ΔΕΔΔΗΕ σε συνέχεια της ενημέρωσης του κοινού σχετικά με την ολική διακοπή ηλεκτροδότησης στην Ύδρα, η οποία σημειώθηκε χθες Κυριακή 26 Ιουλίου 2018, διευκρινίζει ότι έχει προχωρήσει στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ), προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η ηλεκτροδότηση του νησιού και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Η/Ζ.

Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει για μια ακόμη φορά συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία τους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top