Πολιτική

«Πόρτα» στον ΣΥΡΙΖΑ από Κόκκαλη και Αγγελοπούλου! Πήραν θέση για τις φήμες

Την απόλυτη στήριξή του στον δήμαρχο του μεγάλου λιμανιού Γιάννη Μώραλη εξέφρασε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, του Δήμου Πειραιά, Πέτρος Κόκκαλης.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Με τον τρόπο αυτό έβαλε τέλος στα όποια σενάρια είχαν δει το προηγούμενο διάστημα το φως της δημοσιότητας σχετικά με το πρόσωπό του.

«Από τότε που με τίμησαν με την ψήφο τους οι πολίτες τους Πειραιά, τον Μάιο του 2014, έχω εργαστεί με όλη μου την ψυχή και όλες μου τις δυνάμεις για την ανάπτυξη της πόλης μας στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, που είναι φίλος μου και κάνει εξαιρετική δουλειά. Υπάρχει πολλή και σκληρή δουλειά μπροστά μου για τους επόμενους μήνες και δε σκέφτομαι αυτή τη στιγμή αν και πώς θα συμμετέχω στις επερχόμενες εκλογές. Σε κάθε περίπτωση ποτέ δεν θα ήθελα και ούτε θέλω να γίνω δήμαρχος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κόκκαλης.

Η επίσημη διάψευση της Γιάννας Αγγελοπούλου

«Εκπληκτη παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες συζήτηση για τον Δήμο Αθηναίων, η οποία με εμπλέκει. Τίποτε απ’ αυτά δεν έχει ίχνος αλήθειας», αναφέρει το λιτό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η κυρία Αγγελοπούλου.

Υπενθυμίζεται ότι τις τελευταίες ημέρες και μετά «το πρόσωπο που δεν έχει μάθει να χάνει» για τον Δήμο της Αθήνας, για το οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός στο περιθώριο της πρόσφατης συνεντευξής του στον Alpha, φούντωσαν οι φήμες ότι αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από την Γιάννα Αγγελοπούλου.

Αντίστοιχη πρόταση της είχε γίνει στο παρελθόν από τον Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς, ωστόσο, επιτυχία. Ακόμα είναι γνωστό ότι η κυρία Αγγελοπούλου είχε εκφραστεί θετικά υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, πριν τις εκλογές του 2015 και φαίνεται ότι παρά τα πάνω και τα κάτω που πέρασαν οι σχέσεις είχε διατηρήσει επαφή όλα αυτά τα χρόνια.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top