Πολιτική

Πρόσωπο έκπληξη που «δεν ξέρει να χάνει» ο… επίλεκτος Τσίπρα για το Δήμο της Αθήνας

Τα όσα φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός σχετικά με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας φέρνει στο φως ο ΒΗΜΑτοδότης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αλέξης Τσίπρας συνομιλώντας με τους ιθύνοντες του Alpha λίγο πριν δώσει την τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι,  προανήγγειλε ότι κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κατεβάσει πρόσωπο – έκπληξη «που δεν ξέρει να χάνει».

Το όνομα του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων θα ανακοινωθεί μέσα στον Νοέμβριο. Ο πρωθυπουργός δεν μπήκε σε άλλες λεπτομέρειες.

Ευχές στην Ράνια Τζίμα
Κατά την παραμονή του στον Alpha, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τη δημοσιογράφο του σταθμού Ράνια Τζίμα, στην οποία ευχήθηκε «χρόνια πολλά» για τον σύζυγό της (και κυβερνητικό εκπρόσωπο τους πρώτους μήνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ) Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Κάποιος απ’ όσους βρίσκονταν μπροστά ρώτησε τον πρωθυπουργό αν ο Γαβριήλ Σακελαρίδης παραμένει «δικός του». Ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να το πολύσκεφτεί απάντησε ότι ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και παραμένει δικός του, με τη Ράνια Τζίμα να γελάει και να λέει: «Φοβάμαι ότι το παιδί μου θα γίνει ΣΥΡΙΖΑ».

Η ατάκα της γνωστής δημοσιογράφου έκανε τους πάντες να γελάσουν και έδωσε αφορμή στον Αλέξη Τσίπρα να κάνει άλλη μια… αποκάλυψη. Περιέγραψε πως όταν γεννήθηκε ο πρώτος του γιος συζητούσε με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα τι όνομα θα του δώσουν.

Όπως είπε, δεν τον ενδιέφερε το όνομα, φτάνει το παιδί να υποστηρίζει την ίδια ομάδα με εκείνον (σ.σ. ο πρωθυπουργός είναι Παναθηναϊκός) και όχι εκείνη της μητέρας του, αφού η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι Ολυμπιακός. Τελικά, ο πρωθυπουργός τα… κατάφερε και οι δυο γιοί του είναι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και παίζουν μπάσκετ στην ομάδα των «πρασίνων».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top