Διεθνή

36χρονη θηλάζει τον φίλο της κάθε 2 ώρες -ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ στα social media

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media το γεγονός ότι μία γυναίκα είπε δημοσίως πως έχει παρατήσει τα πάντα για να… θηλάζει τον σύντροφό της.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Sun, η Τζένιφερ Μάλφορντ παραδέχθηκε πως δέθηκε με τον σύντροφό της Μπραντ Λέσον μέσω του θηλασμού.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας γνωριμιών, καθώς και οι δύο ήθελαν να δοκιμάσουν αυτού του είδους το… δέσιμο, το οποίο είχε ξαναδοκιμάσει η Τζένιφερ στο παρελθόν.

«Την πρώτη φορά είχε μία περίεργη έκφραση, αλλά φαινόταν ενθουσιασμένος», δήλωσε η Αμερικανίδα.

tz_8

«Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής μου… Και οι δύο θέλαμε το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας. Έναν μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να το επιτύχει», είπε.

Αυτό που εξόργισε τους χρήστες των social media είναι πως η Τζένιφερ παράτησε τη δουλειά της, ώστε να θηλάζει ανά δύο ώρες κάθε ημέρα το αγόρι της.

«Έχω πάρει ένα διάλειμμα από τη δουλειά μου, γιατί θέλω να αφιερωθώ μόνο εκεί», είπε, προσθέτοντας ότι συχνά χρησιμοποιεί μια αντλία ή το χέρι της στον νυχτερινό θηλασμό.

breiast2

Η γυναίκα από την Ατλάντα ανέφερε πως παίρνει ένα φυτικό χάπι και τρώει σπόρους λιναριού, τα οποία πιστεύεται ότι βοηθούν στην παροχή γάλακτος.

Παρ’ όλο που το ζευγάρι δεν το έχει επιχειρήσει σε δημόσιους χώρους, η απόφασή του να το μοιραστεί έχει προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις, καθώς οι περισσότεροι κατακρίνουν τη σεξουαλική ιδιότητα του θηλασμού.

«Δεν υπάρχουν ιατρικά οφέλη για τους ενήλικες που καταναλώνουν το μητρικό γάλα. Το μητρικό γάλα είναι για τα μωρά», σχολίασε μια γυναίκα στο Facebook.

Φωτογραφίες: Jennifer Mulford, Facebook

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top