Αθλητισμός

Αδειοδοτήθηκε η Βέροια

174322.medium.jpg

Δικαιώθηκε η Βέροια σε δεύτερο βαθμό στην εκδίκαση της υπόθεσης της ανάκλησης της άδειάς της, μετά τους διακανονισμούς που έκανε με παίκτες στους οποίους υπήρχαν οφειλές.

Δικαίωση για τη Βέροια. Το δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης της ΕΠΟ μετά την προσφυγή της ομάδας της Ημαθίας αποφάσισε κατά της ανάκλησης της άδειάς της.

Η διοίκηση της ΠΑΕ παρουσίασε στο αρμόδιο όργανο τις συμφωνίες διακανονισμού με τους Αμπντούν και Γιουσούφ, που είχαν κάνει προσφυγές διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

Η απόφαση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχεται τυπικά την έφεση της «ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και κατά πλειοψηφία ως κατ’ ουσίαν βάσιμη. Εξαφανίζει κατά πλειοψηφία την προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. 17/13-5-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διατάσσει την ισχύ της υπ’ αριθμ. 7/7-4-2016 απόφασης του ιδίου Οργάνου με την οποία χορηγήθηκε στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της Super League περιόδου 2016-2017».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top