Διεθνή

Αγνοείται ο πατριάρχης Αντιοχείας

66EDE1BB04AD426463E8F459356B8E95.jpg

Άφαντος παραμένει ο Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου Εφραίμ ΙΙ, η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στην πόλη Καμισλί της βορειοανατολικής Συρίας και φέρει την υπογραφή του Ισλαμικού Κράτους.

Άφαντος παραμένει ο Πατριάρχη Αντιοχείας Ιγνάτιου Εφραίμ ΙΙ, η τύχη του οποίου αγνοείται από χθες, μετά την επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε στη βορειοανατολική Συρία και φέρει την υπογραφή του ISIS.

Λίγη ώρα αφού είχε κάνει τα εγκαίνια μνημείου για την Γενοκτονία των Αρμενίων, ο καμικάζι, μέλος του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, ενεργοποίησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος σκοτώνοντας τρία άτομα και τραυματίζοντας άλλα πέντε. Σύμφωνα με τον αρμένικο Τύπο, ο βομβιστής ενεργοποίησε το γιλέκο εκρηκτικών που φορούσε στη γειτονιά αλ-Ουστάνι της πόλης Καμισλί, όπου κυριαρχεί το κουρδικό στοιχείο.

Το Συριακό Πρακτορείο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επίθεση αυτοκτονίας ούτε και για την κατάσταση του Πατριάρχη. Και οι τρεις νεκροί ήταν φρουροί.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top