Πολιτική

Αιχμηρό σχόλιο Κακλαμάνη για τις αντιδράσεις στη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε»

kaklamanis.medium.jpg

«Η «αληθής Δημοκρατία», κατά την έκφραση του μεγάλου ιστορικού ηγέτη, Γεωργίου Παπανδρέου, είναι μία και μόνη και οι εχθροί της κρύπτονται και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος. Είναι οι “Δημοκράτες α λα καρτ”», υπογράμμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης για τη συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα.

Όπως αναφέρει: «Εύκολα μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τους “αληθείς Δημοκράτες” από τους “Δημοκράτες α λα καρτ”, στην περίπτωση της νόμιμης χρήσης ή της κατάχρησης του δικαιώματος που κατοχυρώνεται στο άρθρο 11 του Συντάγματος: “Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα”.

Αντί γενικεύσεων και αφορισμών, είναι καιρός, αρχίζοντας από την αυριανή συγκέντρωση στο Σύνταγμα, να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε στις συγκεντρώσεις των λεγόμενων “αντιμνημονιακών” τα προηγούμενα χρόνια.

Εύκολα διαπιστώνεται ποιοι προσέρχονται για να ασκήσουν το συνταγματικό τους δικαίωμα και ποιοι το καπηλεύονται και προσέρχονται για να κάψουν τράπεζες (με ανθρώπους μέσα) ή μαγαζιά ή για να ασχημονούν μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και να εισβάλουν στη Βουλή για “να καεί το μπ…. η Βουλή”!

Αυτά, για όσους δεν είναι “λωτοφάγοι” και θυμούνται.»

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top