Ελλάδα

Αίγιο: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτια από ίδρυμα και κοινοτικό γραφείο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Στην δράση της ίδιας σπείρας αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις δυο αρπαγές χρηματοκιβωτίων που έγιναν μέσα σε λίγα 24ωρα στην περιοχή του Αιγίου. Οι δράστες, που κατάφεραν να εξαφανιστούν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, χτύπησαν ένα εκκλησιαστικό γηροκομείο και τα γραφεία της κοινότητας στην Αιγείρα!

Τελευταία, από χρονικής πλευράς, ήταν η εισβολή στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Ευγηρείας «Αγάπης Μέλαθρον- Ο Άγιος Χαράλαμπος», τα ξημερώματα της Τετάρτης. Οι δράστες διέρρηξαν την είσοδο, παραβίασαν τις πόρτες των γραφείων του διευθυντή και της Γραμματείας και σήκωσαν στα χέρια το βάρους περίπου 400 κιλών χρηματοκιβώτιο! Το έσυραν στο δρόμο, όπου το φόρτωσαν σε κάποιο όχημα σε απόσταση περίπου 50 μέτρων και έγιναν καπνός. Σύμφωνα με τη Μητρόπολη Αιγιαλείας, στο φυλάσσονταν βιβλιάρια καταθέσεων των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων, περίπου 2.000 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Χθες διαπιστώθηκε και η πρώτη κλοπή, που είχε γίνει στο διάστημα από την περασμένη Παρασκευή ως την Κυριακή στα γραφεία της τοπικής κοινότητας Αιγείρας. Όπως κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ακράτας ο αντιδήμαρχος ανατολικής Αιγιάλειας Φάνης Σταυρόπουλος, που κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική πόρτα του δημοτικού κτιρίου και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top