Ελλάδα

Ακούσαμε έκρηξη στο αυτοκίνητο του Μαυρίκου, λέει αυτόπτης μάρτυρας

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Τα δραματικά λεπτά της τραγωδίας στην Αττική Οδό χθες το μεσημέρι, που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί ο εκδότης Παναγιώτης Μαυρίκος, περιγράφει μπροστά στην κάμερα γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας. 

Σύμφωνα με την κυρία Ειρήνη Τζίτζιφα, αυτό που την αναστάτωσε ήταν ένας έντονος θόρυβος που ακούστηκε από τον δρόμο. Στην αρχή νόμισε ότι πρόκειται για κάποιο τρακάρισμα ή ότι έσκασε κάποιο λάστιχο, αλλά στη συνέχει είδε ότι το αμάξι είχε τυλιχθεί στις φλόγες, χωρίς προηγουμένως να έχει συγκρουστεί. 

«Στην αρχή ακούσαμε ένα πολύ μεγάλο θόρυβο, τρέξαμε, είμαι ακριβώς απέναντι. Τρέξαμε στα τζάμια της Αττικής Οδού. Νομίζαμε ότι είναι σκάσιμο κάποιου λάστιχου ή τρακάρισμα. Βλέπουμε την πόρσε  να έχει πλευρίσει στο αριστερό ρεύμα. Στην αρχή έβγαζε λίγη κάπνα, σχετικά μικρή», τόνισε.

Σύμφωνα με την περιγραφή της, ήταν δυνατός θόρυβος σαν έκρηξη.

«Ακούσαμε ένα κρότο σαν έκρηξη. Όταν έφτασα βλέπω την πόρσε, ήταν μεγάλος θόρυβος. Την ώρα που έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού, είδαμε το κεφάλι στη θέση του συνοδηγού. Όταν έσπασαν το τζάμι η φωτιά άρχισε να φουντώνει», αναφέρει στην περιγραφή της η κυρία Τζίτζιφα. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top