Αθλητισμός

Ανανέωσαν με Ολυμπιακό Φορτούνης και Μπουχαλάκης

2455982.jpg

Η παρουσίαση των καρτών διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική σεζόν συνοδεύτηκε με δύο καλές αγωνιστικές ειδήσεις για τους οπαδούς της ομάδας.

Την επέκταση των συμβολαίων του Κώστα Φορτούνη και του Ανδρέα Μπουχαλάκη με τους ερυθρόλευκους μέχρι το 2020. Οι παίκτες έδωσαν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου στην οποία έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας και μετά από σχετική ερώτηση επιβεβαίωσαν ότι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για την υπογραφή νέων συμβολαίων με μεγαλύτερη διάρκεια και σαφώς μεγαλύτερες αποδοχές.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, είμαι χαρούμενος που συνεχίζω και θέλω να συνεχίσω να δίνω όσα μπορώ και πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε τίτλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες και θέλω να κάνουμε το νταμπλ», ανέφερε ο Κώστας Φορτούνης.

«Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και θα κάνω το παν για να τα καταφέρω, να κάνουμε καλύτερη προσπάθεια. Θέλω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο», ήταν τα λόγια του Μπουχαλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Φορτούνη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Κώστα Φορτούνη, έως το 2020», αναφέρει. Εκείνη για τον Μπουχαλάκη: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Μπουχαλάκη, έως το 2020».

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top