Ελλάδα

Ανδραβίδα: Αλλού έκλεβαν… αναμνήσεις και αλλού ομπρέλες!

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Συνηθισμένο φαινόμενο αποτελούν οι κλοπές περίεργων αντικειμένων, αλλά οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα σπίτι στην Ανδραβίδα ξεπέρασαν τα όρια καθώς, ανάμεσα σε όλα όσα άρπαξαν, έκλεψαν και τις… αναμνήσεις του ιδιοκτήτη!

Οι δράστες, που μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, πήραν έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Φεύγοντας, όμως, άρπαξαν και δύο… χάλκινα μετάλλια τα οποία πίστεψαν ενδεχομένως ότι ήταν χρυσά!

*** Άλλη περίεργη κλοπή έγινε στην Καβάλα, αλλά ο δράστης ταυτοποιήθηκε και θα εξηγήσει το κίνητρό του στον ανακριτή. Ο 33χρονος Έλληνας έκλεψε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής μια… ομπρέλα σκίασης από τον εξωτερικό χώρο μιας καφετέριας! Η ομπρέλα βρέθηκε στην κατοχή του και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ ο δράστης δεν
Συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. 

*** Στις εγκαταστάσεις μιας επιχείρησης στο Μεσολόγγι εισέβαλαν άγνωστοι αφού έκοψαν την περίφραξη και άρπαξαν από μέσα κεραμικά πλακίδια εμβαδού 160 τ.μ. και αξίας 1.100 ευρώ! Την κλοπή κατήγγειλε ο 72χρονος ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην Ασφάλεια, που ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top