Αθλητισμός

Ανεβάζει ρυθμούς ο ΠΑΟΚ

2506505.jpg

Το βάρος στη φυσική κατάσταση έριξε ο Βλάνταν Ίβιτς την Παρασκευή στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Αποκαλύπτεται το απόγευμα στον κόσμο ο «δικέφαλος του Βορρά», ενώ θα μεταδοθεί μέσω Facebook.

Την πρώτη του… κανονική προπόνηση του φετινού καλοκαιριού έκανε το πρωί της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ, ύστερα από δύο ημέρες που κύλησαν σε χαλαρούς ρυθμούς στην προσπάθεια που έγινε να προσαρμοστούν οι παίκτες λόγω των διακοπών.

Στη φυσική κατάσταση (λειτουργική δύναμη μέσω κυκλικής άσκησης με διαφορετικούς σταθμούς) αφιέρωσε ένα σημαντικό μέρος του προγράμματος ο Βλάνταν Ίβιτς. Επίσης, είχε ασκήσεις τεχνικής και εισαγωγή στην τακτική μέσα από παιχνίδι συγκεκριμένου στόχου.

Θα ακολουθήσει προπόνηση και το απόγευμα (18:30), η οποία θα είναι ανοιχτή στον κόσμο που θα πάρει μικρή γεύση από τη νέα ομάδα, καθώς αναμένεται να γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις ακόμη.

Θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσει ο κόσμος το πρώτο κομμάτι του απογευματινού προγράμματος, όπως και την παρουσίαση των Μάτος, Τζάλμα, Σάκχοφ, μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook.

Πηγή: sport-fm.gr

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top