Πολιτική

Ανησυχία στο Μαξίμου μετά το μπαράζ αποδοκιμασιών στις εμφανίσεις υπουργών

9E0ECA43AE6F5A90FFB4ADB2BD26EB87.jpg

Αποκορύφωμα τα έκτροπα που σημειώθηκαν χθες Δευτέρα στην Κρήτη κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στην Ιεράπετρα, κι ενώ συνεχίζονται οι κυβερνητικές βολές κατά του κινήματος «Παραιτηθείτε».

Έντονη ανησυχία επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου από τις συνεχείς αποδοκιμασίες υπουργών σε δημόσιες εμφανίσεις και σε επισκέψεις τους το τελευταίο διάστημα.

Αποκορύφωμα τα έκτροπα που σημειώθηκαν χθες Δευτέρα στην Κρήτη κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Την ίδια ώρα, υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις κατά του συλλαλητηρίου που διοργανώνει αύριο το απόγευμα στο Σύνταγμα το κίνημα «Παραιτηθείτε», χρησιμοποιώντας μάλιστα πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς.

Παράδειγμα οι καταγγελίες που έκανε χθες ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Ανδρέας Νεφελούδης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε: «Άντε και καλή διασκέδαση και προσοχή στα καλσόν».

Σήμερα μάλιστα οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες προσπαθούν να «αποδομήσουν» το «ακομμάτιστο» του συλλαλητηρίου, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι διοργανωτές έχουν κομματικό παρελθόν.

Πάντως, λόγω της στάσης εργασίας που έχουν προκηρύξει για αύριο το βράδυ οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (από τις 21:00 έως το τέλος της βάρδιας), οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου άλλαξαν την ώρα έναρξης και το μετέφεραν στις 18:30 το απόγευμα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top