Ελλάδα

Ανήλικοι ιερόσυλοι πήραν μαζί τους το παγκάρι από ναό

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Με το… παγκάρι της εκκλησίας στα χέρια συνέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας δυο ανήλικους ιερόσυλους, οι οποίοι είχαν τρυπώσει νωρίτερα σε ένα παρεκκλήσι στο Διδυμότειχο Έβρου παραβιάζοντας την είσοδό του με δυο διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν πάνω τους!

Οι δυο Έλληνες δράστες ηλικίας 17 και 15 χρόνων προσπάθησαν να παραβιάσουν επί τόπου το παγκάρι, αλλά δεν τα κατάφεραν και αποφάσισαν να το πάρουν μαζί τους για να το ανοίξουν με την ησυχία τους! Όμως, τους εντόπισαν οι αστυνομικοί, τους συνέλαβαν και το επέστρεψαν στον εφημέριο του παρεκκλησίου. Σε βάρος των ανήλικων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για την πλημμελή εποπτεία τους.

*** Στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του Μπατζή, που βρίσκεται στην πόλη της Άρτας, μπήκε κρυφά ένας 22χρονος ιερόσυλος με… παρελθόν και διέρρηξε το παγκάρι, από το οποίο άρπαξε όσα χρήματα υπήρχαν μέσα. Ο νεαρός Έλληνας, που έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες κλοπές από ναούς, συνελήφθη λίγο αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές. 

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top