Ελλάδα

Ανήλικος μηχανόβιος «μπούκαρε» σε σχολική γιορτή και τραυμάτισε μικρό παιδάκι

ovrya_mihanovios_1-1.jpg

Ένα ανήλικο αγόρι «μπούκαρε» με μηχανή και τραυμάτισε ένα παιδάκι, στη διάρκεια σχολικής γιορτής για τη λήξη της χρονιάς, στο πρώτο δημοτικό σχολείο Οβρυάς.

Σύμφωνα με το tempo24.gr, απ΄όπου είναι και οι φωτογραφίες, ο 17χρονος είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα, κάνοντας σβούρες και «μαρσαρίσματα» μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων ανθρώπων.

Από τους επικίνδυνους ελιγμούς του «θερμόαιμου» ανήλικου μηχανόβιου, δεν γλίτωσε ένα ανήλικο παιδί, το οποίο παρασύρθηκε από το δίκυκλο και τραυματίστηκε.

ovrya_mihanovios_2-1.jpg

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με τους γονείς να έχουν πάθει σοκ, ενώ ο ανήλικος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του΄σχηματίστηκε δικογραφία.

«Η όμορφη αποψινή μας σχολική γιορτή (λήξης) δυστυχώς τέλειωσε γρήγορα και άσχημα …. Ας ελπίσουμε το μικρό παιδάκι που χτυπήθηκε και αφέθηκε αιμόφυρτο απο τον ασυνείδητο μηχανόβιο .. εντός του Δημοτικού μας σχολείου να είναι καλά στην υγεία του.. Ευχαριστούμε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για την έγκαιρη παρουσία τους στο χωρο, λειτουργησαν σωτήρια και καταλυτικα σε αυτό το ατυχές βραδινό περιστατικό που μας συγκλόνησε όλους», έγραψε στο facebook ο Νίκος Τσεκούρας, αδελφός του Σταύρου Τσεκούρα, προέδρου του Σωματείου Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top