Ελλάδα

Απίστευτο βίντεο: Σταμάτησε το αμάξι με την οικογένειά του μέσα για να ταΐσει… αρκούδες

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Μερικοί θα τον χαρακτήριζαν «τολμηρό», άλλοι «απερίσκεπτο» ενώ υπάρχουν σίγουρα και κάποιοι που θα έλεγαν πως είναι… για δέσιμο.

Ωστόσο, για έναν πατέρα που ταξίδευε με την κόρη του και τη γυναίκα του στη βορειοδυτική Ρωσία, η συνάντηση με δύο μικρές άγριες αρκούδες καθ’ οδόν για τον προορισμό τους ήταν μία ευκαιρία που δεν μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Έτσι, όχι μόνο σταμάτησε το αυτοκίνητο για να δει από κοντά αυτά τα όμορφα πλάσματα, αλλά κατέβασε και το τζάμι προκειμένου εκείνος και η οικογένειά του να μπορέσουν να τα ταΐσουν με το…χέρι τους.

Το ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στον δρόμο ανάμεσα στα χωριά Πουσνόι και Λέχτα και πρωταγωνιστής ήταν ο Alexander Belonovich, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την συνάντησή του με τις αρκουδίτσες. Μάλιστα, φρόντισε να την καταγράψει και σε βίντεο το οποίο «μοιράστηκε» στα social media.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, τα δύο άγρια ζώα αντέδρασαν αρκετά καλά στην οικογένεια, τρώγοντας από το χέρι τους περίπου δύο φραντζόλες ψωμί και δύο συσκευασίες με μαλακό τυρί. Καθησυχάσμένος από την ήρεμη στάση τους, ο Belonovich βγήκε μάλιστα σε κάποια στιγμή από το αμάξι, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα.

Αν και οι αρκουδίτσες ήταν αρκετά μικρές, το γεγονός ότι πρόκειται για άγρια ζώα και ότι σίγουρα κάπου κοντά θα βρισκόταν και η μαμά τους, έτοιμη να επιτεθεί σε όποιον τα πλησίαζε, καθιστά την στάση του Ρώσου πατέρα ιδιαίτερα απερίσκεπτη. Πολλοί χρήστες των social media τον κατέκριναν λέγοντας ότι δεν έπρεπε να πάρει ένα τόσο μεγάλο ρίσκο με τους δικούς του στο αμάξι, ωστόσο ο ίδιος επιμένει ότι ούτε εκείνος ούτε η οικογένειά του κινδύνεψαν πραγματικά.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top