Ελλάδα

Άρειος Πάγος: «Πράσινο φως» για να διαβιβαστεί η δικογραφία Βγενόπουλου στην Κύπρο

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Να διαβιβαστεί στις κυπριακές δικαστικές αρχές η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την 10η ειδική ανακρίτρια Αθηνών για τον πρόεδρο του ομίλου Marfin Investment Group, Ανδρέα Βγενόπουλο, και τους στενούς συνεργάτες του, αποφάσισε σήμερα, με βούλευμά του, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.

Οι αρεοπαγίτες επικύρωσαν την κρίση του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με την οποία είχαν αποφανθεί ότι πρέπει να γίνει δεκτό το αίτημα των δικαστικών αρχών της Μεγαλονήσου να διαβιβαστεί η δικογραφία που έχει σχηματιστεί στη χώρα μας για την υπόθεση της Λαϊκής Τράπεζας, με βασικούς πρωταγωνιστές τον κ. Βγενόπουλο και τους στενούς συνεργάτες του (Μάρκο Φόρου, Ευθύμιο Μπουλούτα, κ.λπ.).

Παράλληλα, το Ποινικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία  για αναίρεση της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Άρειος Πάγος έχει συμφωνήσει στην έκδοση των Μάρκου Φόρου και Ευθύμιου Μπουλούτα στην Κύπρο για να δικαστούν, ανεξάρτητα εάν και οι δύο διαφεύγουν και, όπως έχουν δηλώσει, θα παρουσιαστούν στη δίκη τους.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα


To Top