Ελλάδα

Άρτα: Δημοτική υπηρεσία στόχος τσιγγάνων διαρρηκτών

ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC

Κατάφεραν να ξεφύγουν οι τσιγγάνοι δράστες της διάρρηξης των γραφείων μιας υπηρεσίας του Δήμου Αρταίων, παρ’ όλο που ήταν μέρα- μεσημέρι. Όχι για πολύ, όμως, γιατί ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.

Οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 22, 27 και 22 χρόνων διέρρηξαν τα γραφεία που στεγάζονται στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας, μπήκαν μέσα, έψαξαν ανενόχλητοι όλους τους χώρους, αλλά δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν και τράπηκαν σε φυγή. Ωστόσο, τους είδαν περίοικοι που έδωσαν την περιγραφή τους στους αστυνομικούς και η δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ ερευνάται η εμπλοκή τους και σε άλλες διαρρήξεις.

«Θηλυκή» συμμορία από τσιγγάνες έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας στην Τρίπολη, που κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τα μέλη της μετά την κλοπή σε βάρος ενός κατοίκου της πόλης. Οι δράστιδες ηλικίας 22, 29, 32 και 34 χρόνων είχαν τραβήξει την προσοχή του θύματος και είχαν καταφέρει να αρπάξουν όσα χρήματα είχε στην κατοχή του. Όμως, συνελήφθησαν και προσήχθησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών  Τρίπολης.

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!

Aποστολή

Ακολουθήστε μας στα

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top