Διεθνή

Αστυνομία του Ρίο: Καλώς ήλθατε στην κόλαση – Δεν είστε ασφαλείς

B5A2C09F540DA48AADF22BD61E524B7A.jpg

Αστυνομικοί και πυροσβέστες του Ρίο ντε Τζανέιρο προχώρησαν στην ανάρτηση πανό στο διεθνή αερολιμένα της πόλης στον οποίο αναγραφόταν το μήνυμα «Καλώς ήλθατε στην Κόλαση. Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες είναι απλήρωτοι. Όποιος έρθει στην πόλη δεν θα είναι ασφαλής».

Αστυνομικοί και πυροσβέστες του Ρίο ντε Τζανέιρο προχώρησαν σε ανάρτηση πανό στο αεροδρόμιο της πόλης, στο χώρο των διεθνών αφίξεων όπου στα αγγλικά ανέγραφε «Καλώς ήλθατε στην Κόλαση. Οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες είναι απλήρωτοι. Όποιος έρθει στην πόλη δεν θα είναι ασφαλής». Η κίνηση αυτή έρχεται σε συνέχεια πολλών και μαζικών κινητοποιήσεων τόσο των αστυνομικών όσο και των πυροσβεστών τςη πόλης οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τα συνδικαλιστικά όργανα και των δύο σωμάτων έχουν εδώ και καιρό ενημερώσει την κυβέρνηση πως σε περίπτωση που δεν τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, θα προχωρήσουν σε γενικές απεργίες ακόμη και κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η κυβέρνηση της Βραζιλίας ενώ αρχικά είχε δεσμευθεί να εξοφλήσει τους εργαζομένους δεν έχει τηρήσει κάποια από τις δεσμεύσεις της.

Σημειώνεται πως σήμερα οι οφειλές προς τους αστυνομικούς και τους πυροσβέστες φθάνουν τα 2,9 δισεκατομμύρια ρεάλ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top